Uitslagen PSV Vollenhove

De wedstrijden en meetmomenten begonnen deze week al vroeg. Op woensdag reed Nicky Hulleman in Sint Johannesga een dressuur meetmoment met haar pony Lady Diamond in de klasse L2. Met 187 en 191.5 punten mag ze twee mooie winstpunten mee naar huis nemen.

Ilona Altena reed met haar pony Sylvester mee tijdens een springwedstrijd in Zwolle. In de klasse B –DE reed ze een mooie foutloze ronde met 78 punten voor de stijl. Hiermee mocht Ilona zich tijdens de prijsuitreiking als 2e opstellen en heeft ze een startplek voor de finale weten te bemachtigen!

Noah Naberman kwam met haar pony Joep aan de start in de Oosterwolde. Tijdens dit meetmoment kwam Noah aan de start in de klasse L1 – D. De eerste proef was goed voor maar liefst 208 punten, tijdens de tweede proef deed Noah er nog een schepje bovenop en reed maar liefst 216.5 punten bij elkaar. Noah keerde dus huiswaarts met maar liefst 5 winstpunten!

Malon Weijs sprong met haar paard Wanel in de klasse B (paarden) in Staphorst. Met 73 punten voor de stijl heeft Malon haar eerste winstpunt in deze klasse te pakken!

Marlin van Dalen reed met haar pony Hippy Chick in Zwolle mee in de klasse L – DE springen. Marlin werd in deze klasse 5e.

[Not a valid template]

Redactie