Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend werd er door verschillende ruiters van PSV Vollenhove op wedstrijden gereden.

In Staphorst wist Ilse de Vries zeer goede zaken te doen in de klasse B dressuur met haar pony Bobby. Ze werd met 198 en 187,5 punten zeer knap 2e en 3e in de categorie ABC. Met springen wist ze beide parcoursen foutloos af te leggen.

Ook in Staphorst kwam Sharon Bruintjes aan de start met Hoeve Erica’s Roelof. Deze jonge combinatie reed 186 en 184 punten bij elkaar in de klasse B categorie DE. Dit was goed voor een 5e prijs!

In Staphorst werd ook gesprongen door broer en zus Bijma. Martine reed met Snoezie twee mooie rondes in de klasse BB categorie ABC en werd daar twee keer 3e. Dennis kwam aan de start met Catootje in de klasse B categorie ABC. In het progressieve parcours mocht hij een 3e prijs mee naar huis nemen. Dennis mocht finale rijden en werd daar uiteindelijk 3e.

In Emmeloord kwam Whendy Weijs aan de start met Nieuwmoed Colin in de klasse L2. Ze reed 187,5 punten bij elkaar en mocht een 2e prijs mee naar huis nemen.

Saskia Douma reed ook in Emmeloord in de klasse L2 categorie DE. Met Everton S kreeg ze maar liefst 202 en 189 punten voor haar proeven wat goed was voor twee keer een 1e prijs.

Nicky Hulleman kwam ook in Emmeloord aan de start in de klasse L1 categorie AB. Beide proeven wist ze te winnen.

Sybrand Oud en Marije Dekker reden afgelopen week mee aan de paardenvierdaagse in Epe. Na 4 dagen hebben beide combinaties maar liefst 100 kilometer in de benen!