Uitslagen PSV Vollenhove tijdens Hippisch ‘Land Veno’

Afgelopen zaterdag werd er op het terrein van de familie Altena gereden op het Hippisch ‘Land Veno’. Ook vele ruiters van PSV Vollenhove deden hieraan mee.

’s Morgens werd er gestart met de pony’s.

In de klasse BB was er voor Vera Rook met My Dream twee keer een 1e prijs. Ze reed 193,5 en 192 punten bij elkaar.

Mirthe te Paske reed met Contessa een keurige proef in de klasse B categorie AB. Zij werd mooi 2e met 181 punten. In dezelfde klasse reed Martine Bijma met Sientje naar een mooie 1e plek in de tweede proef. Zij kreeg 185 punten voor haar proef.

In de klasse B categorie DE reden Marijke Lok en Tara van der Linde erg goed. Tara wist met Tessa de eerste proef winnend af te sluiten met maar liefst 212 punten. Marijke werd daar 3e met Grey Cloud. Zij kreeg 204 punten. In de 2e proef werd Marijke 1e met 205 punten en wist Tara beslag te leggen op de 2e prijs. Noah Naberman werd bij deze 2e proef mooi 4e met 192,5 punten met haar pony Zara.

De klasse L1/L2 categorie ABC werd gewonnen door Julia Vermue met Bailey. Ze reden 186 punten bij elkaar.

Voor de dressuur waren er ook extra prijzen te verdienen. Dit waren verschillende dagprijzen voor de beste combinatie over de eerste proef. Tara van der Linde werd hier knap 2e en mocht een mooi sjabrak in ontvangst nemen.

Winstpunten in de dressuur waren er voor Sharon Bruintjes, Ilona Altena, Lot Heite, Genine van Dalen, Berniek Oldenijens en Nina Rook.

Ook bij het springen waren er prijzen voor PSV Vollenhove. In de klasse B categorie AB was de 2e prijs tot twee keer toe een prooi voor Dennis Bijma met Catootje. Hij mocht door deze prestatie ook de extra prijs, een mooie deken, in ontvangst nemen.

In de klasse B categorie DE was er een 2e prijs voor Marijke Lok met Grey Cloud, terwijl in het tweede parcours de 2e prijs was voor Nina Rook met Stalypsa.

In de klasse L categorie AB was Dennis Bijma met Sydney tot twee keer toe de beste en wist beide parcoursen dus winnend af te sluiten. Ook hiermee mocht hij een mooie statiedeken in ontvangst nemen.

De klasse M categorie CDE werd tot twee keer toe gewonnen door Julia Vermue met Bailey. Ook zij mocht hiermee de extra prijs mee naar huis nemen. Ook zij won een mooie statiedeken.

’s Middags werd er ook nog gestreden door bixie-ruiters. Mirthe te Paske reed hier met Melody naar twee keer een 1e prijs in de klasse A springen categorie AB.

Ook in de middag kwam de paardenruiters aan de start in de dressuur.

In de klasse B wist Anouk Vermue beslag te leggen op de 1e prijs. Zij kreeg met G-Star 201,5 punten voor haar proef.

De winst in de klasse BB was tot twee maal toe een prooi voor Genine van Dalen met Power Dancer. Zij kreeg 188,5 en 183 punten voor haar proeven.

Winstpunten waren er voor Esther Mondria, Melanie van der Heide en Renate Boxum.

Wij kunnen terugkijken op een mooie dag met mooie sport!

Redactie