Uitslagen PSV Vollenhove

Op meerdere dagen en meerdere plekken werd er meegedaan aan wedstijden door leden van PSV Vollenhove.

Op woensdag kwam Vayen Altena met haar pony Nancy aan de start tijdens een bixie wedstijd in Genemuiden. In de klasse AA dressuur mocht ze een mooie 5e prijs mee naar huis nemen.

In Zuidwolde reed Marjolein Bos mee met een springwedstrijd. Marjolein zadelde haar pony Chef Alki. In de klasse L – DE mocht ze een knappe 1e prijs in ontvangst nemen.

Op zaterdag werd er dressuur gereden. Ilona Altena kwam met haar pony Sylvester na een blessure weer aan de start. En niet onverdienstelijk! In de gecombineerde klasse L1/ L2 – DE mocht ze met 189,5 een 3e prijs in ontvangst nemen. In de de tweede proef deed ze er nog een schepje bovenop en mocht ze op het hoogste podium plaatsnemen. Voor deze proef kreeg ze 202,5 punten.

Annemarijn Kroek reisde af naar Veeningen. Samen met haar paard Mancero kwam ze aan de start in de klasse B dressuur. De eerste proef was goed voor 205 punten en een 1e prijs. Ook in de tweede proef werd goed gereden, daar kreeg ze 201,5 punten en mocht ze een 3e prijs mee naar huis nemen.

Op donderdag reed Ilse de Vries mee in Tolbert. Samen met haar pony Sep kwam ze aan de start in de klasse B – ABC (springen). De reis was niet voor niks, Ilse mocht een 1e prijs mee naar huis nemen.

Redactie