Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen zaterdag werd er in Denekamp gestreden om de titel Regiokampioen dressuur pony’s.

Tara van der Linde is goed op dreef met haar pony Buitenstee’s Doerak in de klasse B – C. En ook zaterdag reed ze een fijne proef die werd beloond met 68,91%. Met deze score mocht ze op het hoogste podium klimmen en mag ze zich REGIOkampioen dressuur klasse B – C noemen. Tevens mag Tara starten op de Nederlandse Kampioenschappen later deze maand.

Ook Martine Bijma reed mee op de Regiokampioenschappen. In de klasse B -DE zadelde ze Ontario’s Samantha. In het grote en sterke deelnemersveld reed ze naar een knappe 7e plaats!
Op zaterdag kwam Martine aan de start in Kampen, de goede vorm wist ze vast te houden. In de tweede proef reed ze naar 210,5 punten en een mooie 4e prijs!

In Sonnega werd er gesprongen. In de klasse B – ABC wist Jade Koch een mooie 1e én een 2e prijs in de wacht te slepen met haar pony Windhoek’s Antoinette.

Ook Julia Vermue reed in Sonnega. Met haar paard Haley’s Comet reed ze in de klasse B een mooie foutloze ronde met 78,5 punten voor de stijl. Met deze score reed ze naar een 1e prijs.

Redactie