Uitslagen PSV Vollenhove

In Wanneperveen werd er op Hemelvaartsdag traditie getrouw gesprongen door de ponyruiters. Voor Jade Koch verliep deze wedstrijd uitstekend. Ze mocht met haar schimmel Windhoek Antoinette de 1e prijs in ontvangst nemen (klasse 50 cm – AB).

Ook Tara van der Linde was met haar pony Buitenstee’s Doerak afgereisd naar Wanneperveen. En niet voor niks! In de klasse 60 cm – CDE wist ze met 80 stijlpunten beslag te leggen op de 1e plaats. In de klasse 70 cm – CDE wist ze dit dunnetjes over te doen en mocht ze eveneens de 1e prijs in ontvangst nemen.

Op zaterdag kwamen de paarden aan de start. Whendy Weijs zadelde haar Fury Lady voor de klasse 100 cm. Hier wist het duo een 6e prijs in de wacht te slepen.

In eigen huis werd er dressuur gereden. Mirthe te Paske kwam in de klasse B – DE aan de start met haar pony Boyke. Met 189,5 en 196 punten mocht ze twee keer een 2e prijs in ontvangst nemen.

Na de klasse B – DE was het de beurt aan de klasse L1 – DE. In deze klasse deed Ilona Altena goede zaken door beide proeven op haar naam te schrijven. Met haar pony Sylvester reed ze 195 en 196 punten bij elkaar.

Aan het einde van de dag werd de gecombineerde klasse L1/L2 – ABC verreden. In de tweede proef was daar een 1e prijs voor Tara van der Linde met Buitenstee’s Doerak.

Winstpunten waren er verder voor Sofie Teekens (B dressuur), Myrthe Heetebrij (B dressuur), Mirte Spans (B dressuur), Anouk Bovendeur (B dressuur), Noah Naberman (M1 dressuur), Martine Bijma (L1 dressuur), Nicky Hulleman (L1 dressuur) en Indy Oosterveld (L2 dressuur).

Redactie