Uitslagen PSV Vollenhove

Vorige week zaterdag reed Marijke Lok in Wanneperveen mee. Marijke zadelde haar paard Dolce Vita in de klasse 1.10m. Het twee fasen parcours wist ze foutloos af te leggen. Hiermee wist Marijke een 7e prijs in ontvangst te nemen.

Donderdag reed Lieke Stegeman met haar pony Heibergs Nice Dancer in Zwolle. In de klasse L1 – DE wist Lieke twee mooie proeven neer te zetten die werden beoordeeld met 191,5 en 202 punten. Beide proeven waren goed voor een 1e prijs!

In De Wijk werd traditioneel getrouw het Pinksterconcours verreden. Anouk Bovendeur reisde samen met opa en oma af naar dit concours. En niet voor niets! Met 197,5 en 195,5 punten mocht Anouk een 1e en een 2e prijs mee naar huis nemen.

Vayen Altena reed ook in De Wijk. Samen met haar pony Nancy reed ze twee mooie bixieproeven. De proeven werden beloond met een mooi lint!

Nichtje Kim Altena startte haar paard Avance in de klasse L1 – paarden in De Wijk. De eerste proef was goed voor 188,5 punten en een 3e prijs. Ook de tweede proef was goed voor dikke punten (193,5), helaas viel Kim hier net buiten de prijzen.

Maaike van der Linde kwam met Danville Z aan de start in De Wijk. De eerste proef was goed voor 195,5 en een 3e prijs. De tweede proef deed Maaike er nog een schepje bovenop, deze proef was goed voor 201 punten en een 1e prijs.

Redactie