Uitslagen PSV Vollenhove

Vorige week zaterdag reed Simon Boekema mee in Vinkega met een eventing wedstrijd. Samen met zijn pony Painted Black reed hier naar een keurige 3e plek in de klasse B – CDE.

Ook dit weekend werd er vooral veel dressuur gereden. In IJsselmuiden kwamen zowel de ponyruiters als de paardenruiters aan de start.

Noah Naberman startte met haar pony Joep in de klasse M1 – DE. In de eerste proef werden 188 punten bij elkaar gereden en mocht ze een 2e prijs mee naar huis nemen. In de tweede proef deed ze er nog een schepje bovenop en werd ze met 197 punten 1e.

Esther Mondria reed met de zelf gefokte Noor in de klasse B mee. Met 188 punten werd een 1e prijs in de wacht gesleept!

Maaike van der Linde heeft de smaak goed te pakken. Met haar paard Denville Z wist ze in de klasse B opnieuw een 1e prijs in de wacht te slepen. Ze reed naar 190 punten.

Eline Bril zadelde haar Colin in de klasse B. Met 185 punten mocht ze een tweede prijs in ontvangst nemen.

Ilona Altena reed ook mee in IJsselmuiden. In de klasse L1/ L2 – DE werd de combinatie 3e met 189 punten.

Mirte te Paske reed met haar pony Boyke mee in de klasse B – DE. En niet onverdienstelijk! Met 204 en 205,5 punten mocht ze twee 1e prijzen mee naar huis nemen.

Ook Tara van der Linde reed goed mee in IJsselmuiden. In de klasse L1/ L2 – ABC wist ze twee maal beslag te leggen op de 1e prijs. Met haar Buitenstee’s Black Rebel reed ze naar 194,5 en 202 punten.

Lotte Spans kwam aan start in Ermelo tijdens het scholenconcours. Met haar pony Medusa V wist ze individueel beide proeven te winnen (192,5 en 201 punten). Ook startte ze met het team van haar school het Aeres in Emmeloord. Met dit team werd ze 3e.

Redactie