Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen zaterdag werden de kringkampioenschappen springen en dressuur verreden in Luttelgeest. Er werd gestreden om de titel ‘Kringkampioen’, maar ook om afvaardigingsplekken voor de Regiokampioenschappen later in de zomer.

’s Morgens waren de paarden aan de beurt. Maaike van der Linde is met haar paard Danville Z de laatste weken goed op dreef. Dit liet ze zaterdag ook zien. Maaike werd 1e en 2e (dagprijzen) in de klasse B dressuur. Met het resultaat van een goede selectie van afgelopen weken, mocht ze zaterdag de titel ‘Kringkampioen klasse B dressuur’ in ontvangst nemen.

’s Middags was het de beurt aan de pony’s. Ook daar werd er gestreden om dagprijzen, maar ook op de verschillende titels. In de klasse B – DE dressuur is Mirthe te Paske met haar pony Boyke ook goed op dreef de afgelopen weken. Deze vorm hield ze vast. Voor de dagprijzen mocht ze een 1e en een 2e prijs in ontvangst nemen. En aan het einde van de dag ook de titel ‘Kringkampioen klasse B-DE dressuur’.

Tara van der Linde zadelde haar pony Buitenstee’s Doerak voor zowel de klasse 70 cm springen en de klasse L2 – C dressuur. Ook Tara heeft haar pony fijn aan het lopen, zij mocht een 2e prijs (dagprijs) in ontvangst nemen voor de dressuurproef en een 1e prijs (dagprijs) voor het springen. Aan het einde van de dag werd Tara maar liefst twee keer gehuldigd als kringkampioen. Zowel in de klasse L2 – C als in de het springen 70 cm.

In de klasse 110 cm springen reed Simon Boekema met zijn pony Tinapatch. Simon kreeg 1 springfout, maar dit was genoeg om de titel ‘Kringkampioen klasse 110 cm springen’ in ontvangst te nemen!

Ilona Altena reed zich met Sylvester nog in de dagprijzen, in de klasse L1 – DE mocht ze een 1e prijs in ontvangst nemen.

Verder zijn afgevaardigd naar de Regiokampioenschappen; Whendy Weijs (100 cm springen), Eline Bril (B dressuur), Mirthe Bron (M1 dressuur), Jade Koch (50 cm springen en B dressuur), Dennis Bijma (80 cm springen), Myrthe Heetebrij (B dressuur), Ilona Altena (L1 dressuur), Noah Naberman (M1 dressuur) en Sharon Bruintjes (M1 dressuur).

Redactie