Uitslagen PSV Vollenhove

Lieke Stegeman reed met haar pony Heiberg’s Nice Dancer mee met een dressuurwedstrijd in Vinkega. In de klasse L1 – DE reed ze een keurige proef die werd beloond met 196,5 punten en een mooie 1e prijs!

Veel ponyruiters waren afgereisd naar Meppel waar zowel dressuur als springen verreden werd.
Mirte Spans kwam aan de start met haar pony Medusa V in de klasse 70 cm – DE. Hier mocht Mirte een mooie 1e prijs mee naar huis nemen in het tweede parcours.

Ook Tara van der Linde kwam in de springring aan de start met haar pony Tessa. In de klasse 80 cm – DE wist ze beslag te leggen op de 4e prijs!

Dennis Bijma zadelde zijn nieuwe troef Magnum in de klasse 80 cm – DE. In het eerste parcours mocht Dennis een 2e prijs in ontvangst nemen. In het tweede parcours (op snelheid) was Dennis iedereen te snel af en mocht hij zich als 1e opstellen tijdens de prijsuitreiking.

Sharon Bruintjes had twee pony’s mee naar Meppel. In de klasse M1 – CDE zadelde ze Hoeve Erica’s Roelof. Ze werd twee keer 1e met 191 en 178 punten. Met haar andere pony Layla debuteerde ze in de klasse B – DE. En niet onverdienstelijk! Met 191,5 punten in de tweede proef mocht ze een 2e prijs in ontvangst nemen. Ook de eerste proef was goed voor een mooie winstpunt!

Rens Odink kwam na een wedstrijdpauze ook weer aan de start met zijn pony Eikenhorst Liza. In de klasse 70 cm – DE wist Rens de 4e prijs te bemachtigen!

Ilona Altena reed mee in de klasse L1/ L2 – DE met haar Sylvester. Ilona is de laatste tijd goed op dreef. Met maar liefst 210,5 en 206 punten werden twee 1e prijzen in de wacht gesleept.

Redactie