Uitslagen PSV Vollenhove

We hebben weer een sportief weekend achter de rug met mooie resultaten van diverse leden.

Zaterdag werden de regiokampioenschappen voor paarden verreden in Bentelo. Maaike van der Linde kwam met Danville Z aan de start in de klasse B dressuur. Hun proef werd beoordeeld met 210 en 195,5 punten. Dit was goed voor een 7e prijs en een ticket naar het NK!

Whendy Weijs kwam met Fury Lady aan de start in de klasse 100 cm. Zij sprongen in een sterk deelnemersveld 2 foutloze parcoursen welke werden beoordeeld met 83 en 66 stijlpunten. Dit was goed voor een 18e plek (van de 46 starts).

Dit weekend werd er ook gesprongen en dressuur gereden in Ruinerwold. Vrijdag kwam daar Dennis Bijma met zijn pony Magnum aan de start in het 80cm categorie DE springen. Het eerste parcours was goed voor een 1e prijs (78 stijlpunten) en het tweede parcours voor een 2e prijs (75,5 stijlpunten).

Jade Koch reed vrijdag met haar pony Windhoek Antoinette mee in de 50 cm categorie AB springen. Zij wisten 2x beslag te leggen op de 1e prijs.

Ook Sharon Bruintjes reed vrijdag mee. Met haar pony Layla had ze daar haar debuut in de 70 cm categorie D. En niet onverdienstelijk, in het tweede parcours namen ze de 2e prijs mee naar huis.

Op zondag reed Eline Bril met Colin in Ruinerwold mee in de klasse B dressuur. Met 197 punten mochten zij een 4e prijs mee naar huis nemen.

Anouk Vermue startte met Splash of Diamonds in Koudum. Zij reden in de klasse 80 cm. Beide parcoursen waren goed voor een 2e prijs (71 en 73 stijlpunten). Daarmee waren zij ook de beste combinatie in de BB.

Redactie