Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend was een druk weekend voor veel leden van onze vereniging.

In onze eigen manege werd de Vollenhoofsche ruiterdag gehouden, een springconcours voor pony’s en paarden.
Aan de start kwamen ook veel leden van eigen vereniging.

Bij de paarden kwam Whendy Weijs aan de start in de klasse 100 cm. Whendy zadelde haar paard Fury Lady en mocht in het tweede parcours een 1e prijs in ontvangst nemen nadat ze 75,5 stijlpunten in ontvangst mocht nemen.

Dennis Bijma kwam aan de start in de klasse 90 cm – DE. Dennis had zijn pony Magnum goed aan het springen en mocht een 1e en een 2e prijs in ontvangst nemen.

Tara van der Linde had twee ijzers in het vuur. Met Buitenstee’s Doerak mocht ze in het tweede parcours 70 cm – CD een 1e prijs in ontvangst nemen met 80,5 stijlpunten. Met haar andere pony Tessa reed ze mee in de klasse 80 cm – DE. Beide parcoursen wist ze foutloos af te leggen met 78,5 en 75,5 punten voor stijl. Dit leverde Tara een 1e en een 2e prijs op.

Na een periode waarin Noah Naberman de springring niet opzocht, kwam ze nu met haar pony Joep weer aan de start in de klasse 80 cm – DE en de klasse 90 cm – DE. In de klasse 80 cm – DE wist ze een 1e prijs in de wacht te slepen met 82,5 punten voor stijl. Ook het tweede parcours ging goed. Hier mocht ze een 3e prijs in ontvangst nemen.

Mirthe Spans reed met haar pony Momo mee in de klasse 70 cm – CD. Het eerste parcours was goed voor een 1e prijs. Ook het tweede rondje ging goed, hier mocht Mirthe een 2e prijs in ontvangst nemen.

Jolijn Koch kwam in dezelfde klasse aan de start met haar pony Moogy Woogy Prescott. De combinatie legde twee foutloze rondjes af en mocht een 2e en een 3e prijs in ontvangst nemen.

Ilse de Vries reisde af naar Ermelo waar de New Forestsportdag verreden werd. Met haar pony Sep wist ze een 1e prijs in de wacht te slepen in de klasse 70 cm – C. Ilse reed in de klasse L1 dressuur ook nog naar een mooie winstpunt (184,5 pnt).

Ook Yanique de Vries (met haar pony Fiene) en Nicky Hulleman (met haar pony Orchid’s Lisea) reden mee in Ermelo in de klasse L1. Yanique mocht 1 winstpunt bijschrijven (180), Nicky wist in beide proeven een winstpunt in de wacht te slepen met 182,5 en 192,5 punten.

Jeltje Wit kwam aan de start in Lisse tijdens een Eventing wedstrijd in de klasse B met haar paard Gerlinie O. Tijdens het springen had de combinatie een balkje, maar de cross werd foutloos afgelegd. Dit leverde Jeltje een mooie 2e prijs op.

Redactie