Uitslagen PSV Vollenhove

Het wedstrijdweekend startte op vrijdag in Staphorst. Hier kwam Vera Rook aan de start met haar paard Neverland in de klasse B dressuur. In de gecombineerde klasse B/L1 werd Vera knap 4e met 193,5 punten. Ook in de andere proef wist ze een winstpunt in de wacht te slepen.

Zaterdag kwam Vayen Altena aan de start in Genemuiden met haar pony Nancy in de klasse A dressuur. Met 70 punten mocht Vayen een mooie 4e prijs mee naar huis nemen.

Annemarijn Kroek zadelde haar paard Mancero in de klasse L1 dressuur tijdens de dressuurwedstrijd op Urk. Met 198,5 en 207 punten mocht Annemarijn twee keer een 2e prijs in ontvangst nemen.

In Sonnega werd er gesprongen. Ilse de Vries reisde met haar pony Sep naar Friesland om daar mee te doen in de klasse 70 cm – CDE en de klasse 80 cm – CDE. Beide keren wist ze zich in de prijzen te rijden. In de klasse 70 cm werd dit een 2e prijs, in de klasse 80 cm werd dit een 3e prijs.

Ook Judith Winters reisde af naar het Friese Sonnega. Met haar paard Warandasj kwam ze aan de start in de klasse 100 cm. Met 70,5 stijlpunten mocht Judith een 3e prijs in ontvangst nemen.

Redactie