Uitslagen PSV Vollenhove

Esther Mondria reed afgelopen vrijdagavond mee in IJsselmuiden tijdens de ze dressuurwedstrijd zadelde ze haar paard Noor. In de klasse B mocht ze met 203 punten een 5e prijs in ontvangst nemen.

Vera Rook reisde met haar paard Neverland af naar Hasselt. Vorige week reed Vera al mooie punten, dit weekend deed ze er een schepje bovenop en reed ze naar 200 punten. Hiermee mocht ze een 2e prijs in ontvangst nemen.

Dennis Bijma sprong mee met de Zilveren Ui in Kampen met zijn pony Magnum. Het eerste parcours, een 2 Fasen parcours, wist hij winnend af te sluiten. Tijdens het tweede parcours, een klassiek parcours, werd de finale verreden. Hier mocht Dennis tijdens de prijsuitreiking als 2e opstellen. Dennis komt uit in de klasse 90 cm – DE.

Ilse de Vries reisde af naar Tolbert met haar pony Sep. En niet voor niks! In de klasse 80 cm – CDE wist ze na een snel klassiek parcours op tijd een mooie 1e prijs in ontvangst te nemen.

In Vollenhove werd in eigen huis dressuur gereden. Dit weekend waren de pony’s aan de beurt. Ook hier reden diverse leden zich in de prijzen.
In de klasse B – DE was er twee maal een 1e prijs voor Mirthe te Paske met haar pony Boyke. Mirthe reed naar 212 en 211,5 punten.

Lois van Beekhuizen zadelde haar pony Lucky. Zij reed ook naar twee keer een 1e prijs in de klasse BB – DE met 198 en 212 punten.

De gecombineerde klasse L1/L2 – DE was twee maal een prooi voor Ilona Altena met Sylvester. Ilona reed naar mooie punten, namelijk 193,5 en 191 punten.

Winstpunten waren er verder voor Martine Bijma (klasse L1), Noah Naberman (klasse M2), Sharon Bruintjes (klasse B) en Hilde van Benthem (klasse B).

Redactie