Uitslagen PSV Vollenhove

Vorige week zaterdag reed Pieter Doff mee in Zwolle tijdens een dressuurwedstrijd. Hij startte zijn paard Sidney in de klasse B. Pieter reed in de eerste proef 190 punten bij elkaar, de tweede proef was goed voor 183 punten. Deze punten waren goed voor een 2e en een 3e prijs.

Anouk Bovendeur reed in IJsselmuiden mee met de Delta Cup. In de klasse B – ABC kwam ze aan de start met haar pony Zorro. Anouk is de laatste tijd al goed op dreef en ook zaterdag reed ze een goede proef die werd beloond met 200,5 punten. Dit was goed voor een 2e prijs. Samen met de uitslag van de afgelopen wedstijden van de Delta Cup was dit goed genoeg om in de finale mee te mogen rijden. Een hele mooie ervaring! Ook hier had Anouk Zorro fijn aan het lopen (190 en 196 punten), waardoor ze uiteindelijk als 10e eindigde in deze finale. Met een mooie prijs, een deken én een gave ereronde op zak keerde Anouk weer terug naar huis.

Maaike van der Linde startte in Genemuiden tijdens een dressuurwedstrijd in de klasse L1 bij de paarden. Maaike zadelde hiervoor haar paard Danville Z. Ook Maaike heeft haar paard lekker aan het lopen en reed naar een 4e plek met 206,5 punten.

Vera Rook laat de laatste tijd ook van zich horen. Zaterdag reisde ook Vera af naar Genemuiden om daar met haar paard Neverland in de klasse B aan de start te komen. Met 192 en 191 punten mocht Vera twee keer een 2e prijs mee naar Sint Jansklooster nemen.

Redactie