Uitslagen PSV Vollenhove

Op meerdere locaties werden dit weekend wedstrijden georganiseerd. Het was koud, maar de resultaten waren er niet minder om!

In IJsselmuiden reed Esther Mondria met haar paard Noor twee goede proeven in de klasse B. Met in de eerste proef 205 punten werd Esther 4e, de tweede proef was goed voor 196,5 punten een een 5e prijs.

Ook Maaike van der Linde reisde af naar IJsselmuiden. Zij zadelde haar paard Danville Z voor de klasse L1 dressuur. Met 199,5 punten in de tweede proef mocht Maaike daar een 3e prijs in ontvangst nemen. De eerste proef was goed voor 201,5 punten, hiermee viel ze net buiten de prijzen.

In Steenwijkerwold werd er zaterdag de hele dag gesprongen. Dennis Bijma kwam een de start in de klasse 90 cm – DE met zijn pony Magnum. Dennis is de laatste paar weken goed op dreef en ook zaterdag sprong hij twee foutloze parcoursen die beloond werden met twee 1e prijzen.

Mirte Spans reisde ook af naar Steenwijkerwold. Met haar pony Medusa V kwam ze aan de start in de klasse 80 cm – CDE. Het tweede parcours was goed voor een 3e prijs.

Ook Anouk Vermue kwam in Steenwijkerwold aan de start met haar paard Splash of Diamonds. Ze kwam aan de start in de klasse 90 cm – paarden. Met twee foutloze rondes en 73 en 75 punten voor de stijl mocht ze twee keer een 2e prijs in ontvangst nemen.

Ilona Altena kwam in Genemuiden aan de start in de klasse L2 – DE dressuur. Ilona reed met haar pony Sylvester naar een mooie score van 202 punten. Hiermee mocht ze op het hoogste podium plaats nemen.

Redactie