Uitslagen PSV Vollenhove

Voor veel leden van PSV Vollenhove is het jaar 2023 goed begonnen. Woensdag werden er bixie-rubrieken verreden in Dronten. Vayen Altena reed daar mee met haar pony Nancy. In de klasse bixie A behaalde ze een mooie 4e prijs.

Vera Rook kwam aan de start in Sonnega met haar paard Neverland. In Sonnega werden dressuurwedstrijden verreden. In de klasse B wist Vera een mooie 1e prijs in de wacht te slepen met 189 punten, de tweede proef was goed voor een 4e plek met 185 punten.

Annemarijn Kroek kwam ook in Sonnega aan de start met haar paard Mancero in de klasse L1. Annemarijn mocht in de eerste proef een 2e prijs in ontvangst nemen met 207,5 punten. Tijdens de tweede proef wist ze alle concurrentie achter zich te laten en mocht ze dus een 1e prijs in ontvangst nemen met 205 punten.

Dennis Bijma reed mee met Indoor Hartje Drenthe in Beilen. Dennis sloot 2022 goed af, maar is 2023 ook weer goed begonnen. Met zijn pony Magnum wist hij de klasse 90 cm – DE te winnen.

Ilse de Vries reed mee in Genemuiden tijdens de jaarlijkse springwedstrijd in het eerste weekend van januari. Met haar pony Sep was ze alle pony’s te snel af in de klasse 80 cm – CDE en mocht ze zich dus als 1e opstellen tijdens de prijsuitreiking.

Op zondag werd er Sonnega dressuur gereden voor de ponyruiters. Aan het einde van de middag reed Jade Koch twee mooie proeven met haar schimmel Windhoek’s Antoinette. Met 192 in de eerste proef mocht ze een 1e prijs in ontvangst nemen. De tweede proef was goed voor 189,5 punten en een 2e prijs.

Redactie