Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend werden de kringkampioenschappen springen verreden. Alle springruiters van onze vereniging reisden af naar Genemuiden om daar mee te strijden om de titels én om afvaardigingsplekken voor de Regiokampioenschappen later dit seizoen.

Tijdens de kampioenenparade aan het einde van de middag werden 2 leden gehuldigd en mochten de titel ‘Kringkampioen springen indoor 2023′ in ontvangst nemen. Jade Koch was de eerste kampioen bij de pony’s in de klasse 50 cm – AB samen met haar pony Windhoek’s Antoinette. De tweede kampioen van onze vereniging is Dennis Bijma met zijn pony Magnum in de klasse 90 cm – DE. Beide ruiters zijn de laatste weken goed op dreef en dan is het natuurlijk helemaal gaaf dat het dan tijdens de kringkampioenschappen ook lukt! Beide ruiters hebben zich met deze prestatie ook geplaatst voor de Regiokampioenschappen later dit seizoen.

Jade Koch mocht naast de felbegeerde titel ook een dagprijs in ontvangst nemen. Ze werd 3e in de gecombineerde rubriek 50/ 60 cm – AB.
Ook Dennis mocht zich voor de dagprijzen in de prijsuitreiking opstellen en wel op de 1e plek in de gecombineerde klasse 90/ 100 cm – DE.
Jolijn Koch mocht in de klasse 80 cm – DE een 3e dagprijs in ontvangst nemen met haar pony Moogy Woogy Prescott. Naast deze 3e prijs heeft ze hiermee ook een startbewijs voor de Regiokampioenschappen te pakken. Ook Mirte Spans met Medusa V heeft een startbewijs in de wacht weten te slepen.

Naast de kringkampioenschappen werd er ook dressuur gereden. Zo kwam Esther Mondria met haar paard Noor in Veeningen aan de start in de klasse B. Met 204,5 punten mocht ze een 2e prijs mee naar Sint Jansklooster nemen. De tweede proef was goed voor 197,5 punten en een 3e prijs.

Vera Rook reed met haar paard Neverland in Zwolle, ook in de klasse B dressuur. Vera is de laatste tijd lekker op dreef en dat lukt ook afgelopen zaterdag. Ze reed naar 203 punten en een 2e prijs en 197,5 punten en een 3e prijs.

Jade Koch had al een mooie zaterdag, maar ook zondag was ze in de dressuurring goed op dreef. Met Windhoek’s Antoinette reed ze in de klasse B – AB in Balkbrug. Jade reed naar een mooie 1e plek met 195,5 punten.

Redactie