Uitslagen PSV Vollenhove

Ook tijdens de Kringkampioenschappen dressuur indoor die afgelopen weekend verreden werden waren leden van PSV Vollenhove succesvol. In Steenwijkerwold kwamen de ponyleden aan de start. Hier mochten maar liefst 3 leden op het hoogste podium klimmen om de kampioenstitel in ontvangst te nemen.

In de klasse L1 – DE beet Martine Bijma daarmee de spits af. Met haar pony Ontario’s Samantha wist ze met 391 punten de titel te winnen! Martine wist ook het dagklassement te winnen.

De titel in de klasse B – C was voor Anouk Bovendeur met haar pony Zorro. Zij wisten de concurrentie achter zich te laten met 382,5 punten. In het dagklassement wist Anouk de tweede prijs te winnen (de klasse B- C werd in handicap verreden met de B – AB).

In de klasse L2 – DE mocht Ilona Altena met haar pony Sylvester op het hoogste podium plaatsnemen. Met 382 punten wist ze in het dagklassement een 2e prijs te winnen (de klasse L2 – DE werd in handicap verreden met de L2 – C).

Naast bovengenoemde titels was er in de klasse L1 – DE een mooie 3e prijs voor Mirthe te Paske met haar pony Boyke.

Bij de paarden was er een een 3e prijs voor Maaike van der Linde met haar paard Danville Z in de klasse L1.

Naast de titels en de prijzen hebben bovengenoemde amazones ook allemaal een startbewijs weten te bemachtigen voor de Regiokampioenschappen. Ook een startbewijs voor de Regiokampioenschappen is er voor; Jade Koch (B – AB dressuur), Ilse de Vries (L1 – C dressuur), Yanique de Vries (L1 – C dressuur), Noah Naberman (M2 – DE dressuur), Vera Rook (B dressuur paarden) en Annemarijn Kroek (L1 dressuur paarden).

Redactie