Uitslagen PSV Vollenhove

Jade Koch kwam afgelopen zaterdag in Luttenberg aan de start tijdens het eerste weekend van de Regiokampioenschappen Overijssel. Jade kwam aan de start in de klasse B – AB met haar pony Windhoek’s Antoinette. De afgelopen weken heeft Jade haar pony fijn aan het lopen en dat liet ze in Luttenberg ook zien. Met een percentage van 63% mocht Jade op de 3e plek op het podium plaats nemen. Wat een mooi begin!

Dennis Bijma is ook de laatste weken zeer goed op dreef met zijn pony Magnum. Die goede vorm wist hij donderdag ook vast te houden in Tolbert. Dennis kwam aan de start in de klasse 90 cm – DE en wist (opnieuw) beslag te leggen op de 1e prijs. Een mooie generale voor de Regiokampioenschappen van volgende week.

In eigen huis werd er een dressuurwedstrijd voor paarden georganiseerd. Ook daar gingen eigen leden er met verschillende prijzen vandoor.

In de klasse B maakte Chayenne Bovendeur haar debuut met haar paard James. Met maar liefst 198,5 punten werd Chayenne in de tweede proef 1e!

Eline Bril zadelde haar paard Colin ook voor de klasse B dressuur. In de eerste proef wist ze beslag te leggen op de 1e prijs met 185,5 punten. De tweede proef was goed 183,5 punten, hiermee viel ze net buiten de prijzen.

Julia Vermue reed met haar paard Haley’s Comet na een blessure weer op wedstrijd. En niet voor niets! In de klasse B dressuur wist ze in de tweede proef een 2e prijs in de wacht te slepen met 186,5 punten. De eerste proef was goed voor 181 punten.

Maaike van der Linde reed mee met haar paard Danville Z. In de klasse L1 mocht ze met 194 en 201,5 punten een mooie 2e en 3e prijs in ontvangst nemen. Een mooie generale voor de Regiokampioenschappen van volgende week.

Redactie