Uitslagen PSV Vollenhove

In eigen huis werd er gesprongen in de nieuwe buitenbaan. Er was zowel bij de pony’s als bij de paarden veel deelname. Ook onze eigen leden wisten zich in de prijzen te rijden.

Zo bijtte Jade Koch met haar pony Windhoek’s Antoinette in de gecombineerde klasse 50/ 60 cm – ABC. Wij mocht een 2e prijs mee naar huis nemen.

Rens Odink kwam aan de start in de klasse 70 cm – CDE. Met zijn pony Eikenhorst Liza wist bij tweemaal een 1e prijs in de wacht te slepen. In dezelfde klasse reed Ilse de Vries met haar pony Sep, ook zij wist een 1e prijs in de wacht te slepen. Beide ruiters stonden dus samen op het podium.

Mirte Spans zadelde haar pony Medusa V voor de klasse 90 cm – DE. In deze klasse mocht Mirte zich twee keer als 2e opstellen tijdens de prijsuitreiking.

Dennis Bijma reed mee in de klasse 100 cm – DE. Dennis had zijn pony Magnum ook op deze nieuwe bodem goed aan het springen en mocht zich tijdens de prijsuitreiking ook als 1e opstellen.

Bij de paarden reed Marijke Lok mee in de klasse 110 cm. Marijke zadelde haar paard Dolce Vita. Tijdens de prijsuitreiking van het tweede parcours mocht Marijke zich als 1e opstellen.

Ook Judith Winters kwam aan de start in de klasse 100 cm paarden. Met haar paard Warandasj mocht ze een 3e prijs mee naar huis nemen.

Na een jaar blessuretijd reed ook Julia Vermue weer mee tijdens deze springwedstrijd. Julia zadelde haar paard Haley’s Comet. In de klasse 90 cm waren beide rondes foutloos en mocht ze in het tweede parcours een 1e prijs mee naar huis nemen met 71 stijlpunten.

Anouk Vermue kwam aan de start tijdens de SGW Dijkgatbos in Wieringerwerf. Met haar paard Splash of Diamonds reed een foutloos springparcours en een foutloze cross. Dit resulteerde in een mooie 6e plek.

Vera Rook kwam gisteren aan de start in de klasse B dressuur in Zwolle met haar paard Neverland. Met 202,5 en 189,5 punten werd ze twee maal tweede.

Redactie