Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend werden de eerste kringkampioenschappen outdoor gehouden. Zowel bij de paarden als bij de pony’s werd er in de springring gestreden om de titels en om afvaardigingsplekken voor de Regiokampioenschappen.

Voor Anouk Bovendeur was het een dag om niet snel te vergeten! Met haar pony Zorro kwam ze aan de start in de klasse 70 cm – C. Na een foutloze rit werd ze aan het einde van de ochtend gehuldigd als kringkampioen in deze klasse. Hiermee heeft ze zich ook geselecteerd voor de Regiokampioenschappen.

Ook voor Ilse de Vries was het een dag om niet snel te vergeten. Met haar pony Sep kwam ze aan de start in de klasse 80 cm – C. Na een foutloze rit en een snelle barrage mocht ook zij zich tijdens de kampioenshuldiging melden om gehuldigd te worden als kampioen in deze klasse. Ook Ilse mag naar de Regiokampioenschappen in Bentelo 22 juli.

Anouk Vermue zadelde haar paard Splash of Diamonds in de klasse 100 cm bij de paarden. In deze klasse wordt er beoordeeld op stijl, na een foutloze ronde en hoge stijlpunten ging na de start van Anouk geen enkele ruiter hier meer overheen. Dit betekende dat ook Anouk zich aan het begin van de avond mocht melden voor de huldiging om hier het lint en de deken op te halen. Ook Anouk mag naar de Regiokampioenschappen.

Een 2e prijs was er voor Marijke Lok met Dolce Vita in de klasse 110 cm bij de paarden. Marijke mag ook afreizen naar de Regiokampioenschappen eind juli.

Een 2e prijs was er ook voor Mirte Spans met Medusa-V in de klasse 90 cm – DE. Ook Mirte mag met haar pony naar Bentelo.

Danielle Brinkman kwam aan de start met haar paard Grandesse in de klasse M2 dressuur in Ruinen. Hoewel ze zich gisteren nog voor deze dressuurwedstrijd had opgegeven wist ze mooie punten bij elkaar te rijden. Met 189 en 184 punten mocht ze tweemaal een 1e prijs mee naar huis nemen.

Redactie