Uitslagen PSV Vollenhove

Op verschillende plekken in de Regio werden wedstrijden georganiseerd afgelopen weekend. Ook leden van onze vereniging waren hier van de partij.

Zo reed Dennis Bijma mee in Meppel in de klasse 100 cm – DE met zijn pony Magnum. Na een foutloze rit wist hij het tweede parcours winnend af te sluiten.

Ook de zusjes Jade en Jolijn Koch kwamen in Meppel aan de start. Jade reed met haar pony Windhoek’s Antionette mee in de klasse 50 cm m- AB. Na het eerste parcours mocht ze een 2e prijs in ontvangst nemen, het tweede parcours was goed voor een mooie 1e prijs. Hiermee wist ze ook beslag te leggen op de extra prijs, een mooie deken.

Zus Jolijn reed met haar Moogie Woogie Prescott mee in de klasse 80 cm – DE. In het tweede parcours mocht Jolijn zich als 3e opstellen en kwam ook zo met een prijs thuis.

Nicky Hulleman had haar pony Hijker Forest Carolien weer voor de eerste keer mee op wedstrijd nadat deze pony een veulen heeft gehad. Hoewel het voor beide nog een beetje wennen was in de klasse B dressuur wist ze met 182,5 punten toch een winstpunt én een mooie 1e prijs mee naar Blankenham te nemen.

Maaike van der Linde reisde af naar Heerde voor een dressuurwedstrijd. Maaike kwam aan de start in de klasse L1 dressuur met haar paard Danville Z. Met 194 punten wist Maaike beslag te leggen op de 2e prijs.

Redactie