Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend werden de Regiokampioenschappen voor pony’s verreden in Bentelo. Net als voorgaande jaren reisde ook een team af. Dit team, bestaande uit Mirte Spans met Medusa-V, Ilse de Vries met Sep, Ilona Altena met Sylvester, Jolijn Koch met Moogie Woogie Prescott, Jade Koch met Windhoek’s Antoinette en Mirthe te Paske met Boyke kwamen aan de start in 4 springparcoursen en 4 dressuurproeven. Met 4 keurige dressuurproeven én 4 foutloze springparcoursen mochten deze 6 ruiters, onder leiding van Gea Hijlkema en Marijke Lok opzadelen voor de prijsuitreiking. Na een paar spannende minuten werd duidelijk dat de titel ‘Verenigingskampioen pony’s Regio Overijssel’ in de pocket was! De gouden medaille werd omgehangen en het Wilhelmus klonk voor deze groep ruiters en hun instructeurs Gea en Marijke. Op naar het NK op 19 augustus!

Jade Koch presteerde ook individueel heel goed! Met haar pony Windhoek’s Antoinette reed ze in de klasse B – AB dressuur naar een super 2e prijs! Ook individueel mag Jade naar het NK in Ermelo halverwege augustus!

Ilse de Vries reed mee met het verenigingskampioenschap, maar ook individueel. En ook haar dag kon niet stuk! Met een foutloze ronde in de klasse 80 cm – C en daarna een zeer spannende (foutloze) barrage wist ze beslag te leggen op de 2e prijs samen met haar pony Sep. Ook Ilse mag individueel van start op het NK in Ermelo.

Dianne Romkes kwam aan de start in Coevorden voor een eventingwedstrijd. Samen met haar paard Denver kwam ze aan de start in de klasse L. Met 204 punten voor de dressuur en een foutloze cross en springparcours wist ze een 4e prijs in de wacht te slepen.

Julia Vermue reisde zondag af naar Koudum voor een springwedstrijd met haar paard Haley’s Comet. In de klasse 100 cm reed ze een foutloos parcours en kreeg ze 73 stijlpunten. Dit was goed voor een 4e prijs.

Redactie