Uitslagen PSV Vollenhove

Op 29 juli werden de Regiokampioenschappen voor paarden georganiseerd in Bentelo.

Marijke Lok reed met haar paard Dolce Vita in het springen 1.10m mee en zij wisten zich te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo eind augustus.

Maaike van der Linde reed met haar paard Danville Z mee in de klasse L1 dressuur. Zij wisten een 6e prijs mee naar huis te nemen! Helaas voor hen net geen ticket voor het NK.

Op 5 augustus hebben een aantal van onze ponyruiters met succes deelgenomen aan CH Rijs in Harich.

Mirte Spans kwam met haar pony Medusa-V allereerst aan de start in de 0.90 cm CDE. Dit parcours wisten ze beslag te leggen op de tweede prijs. Daarna startten zij voor het eerst een rondje 1.00 cm. Dit deden zij niet onverdienstelijk want zij mochten een eerste prijs mee naar huis nemen!

Ook Dennis Bijma kwam met zijn pony Magnum aan de start in de klasse 1.00 cm CDE en ook zij mochten een eerste prijs mee naar huis nemen.

Jolijn Koch deed met twee pony’s mee aan dit concours. Met Migchelshoeve’s Olva reed ze in de klasse 0.60 cm ABC, het tweede parcours kregen ze 75,5 stijlpunten wat goed was voor een tweede prijs. Met Moogy Woogy Prescott reed ze mee in de klasse 0.80 cm DE. Ook hier was het tweede parcours goed voor 75,5 stijlpunten, wat goed was voor een eerste prijs.

Redactie