Uitslagen PSV Vollenhove

Vorige week kwam Hetty Bron aan de start in Zwolle met haar paard Darthano SHS, in de klasse M1/M2. Hetty rijdt in de klasse M1 en behaalde in beide proeven 189 punten, hiermee mocht ze een derde en een vierde prijs mee naar huis nemen.

Afgelopen zaterdag was er weer dressuur wedstrijd op eigen terrein, dit keer was het de beurt aan de pony’s. In de combi klasse L1/L2-DE reedt Lieke Stegeman in de L2, in de eerste proef reed ze 193,5 punten bij elkaar dit zorgde voor een mooie tweede prijs. In de tweede proef deed ze er een schepje bovenop en reed ze 202,5 punten en haalde wederom een tweede prijs. Deze resultaten behaalde ze met haar pony Heidbergs Nice Dancer.

Ook Nicky Hulleman en haar pony Hijker Forest Carolien kwamen aan de start in Vollenhove in de klasse B-DE dressuur, met 184 punten behaalde ze een tweede prijs in de tweede proef.

Dennis Bijma kwam vrijdagavond aan de start in Kampen tijdens de Zilveren Ui met zijn pony Magnum. Hij sprong twee keer foutloos in de klasse 100cm-DE hiermee kwalificeerde hij zich voor de finale die plaats vond op de zaterdagavond. In de finale wist hij de Zilveren Ui te winnen.

Mirte Spans kwam ook aan de start in Kampen. Op zaterdag werd ze in beide parcoursen eerste, dit zorgde ervoor dat ze in de finale mocht starten. In de finale had ze na een foutloos basisparcours, maar helaas een weigering in de barrage.

Redactie