Uitslagen PSV Vollenhove

Het was een geslaagd weekend vorige week voor de zusjes Koch. Op zaterdag reed Jolijn Koch dressuur in Vollenhove in de klasse B-DE, in de eerste proef reed ze 200 punten en behaalde daarmee een tweede prijs. In de tweede proef haalde ze 203 punten en stond daarmee op een eeste plek met haar pony Moogy Woogy Prescott.

Ook Jade Koch kwam van start in Vollenhove in de klasse B-ABC, in beide proeven werd Jade eerste met 202,5 en 205,5 punten, ze reed met haar pony Migchelshoeve’s Olva.

Vorige week zondag werd er ook gesprongen in Haskerhorne door Jade en Jolijn. Jolijn sprong met haar pony Moogy Woogy Prescott in de klasse 80cm-DE, beide parcoursen wist ze winnend af te sluiten!

Jade sprong met haar pony Migchelshoeve’s Olva in de klasse 60cm-C en werd wederom twee keer eerste. Kortom een geslaagd weekend voor de zusjes Koch!

Donderdag avond was er springconcours in Tolbert, hier had Mirte Spans haar 110cm debuut met haar E pony Medusa-V. Het debuut was geslaagd met een foutloos parcours en een eerste prijs!

Op zaterdag was er een springwedstijd in Staphorst, hier kwam Dennis Bijma aan de start in de klasse 100cm-DE met Magnum. Het eerste parcours wist hij te winnen, tijdens de prijsuitreiking kreeg Magnum een mooie deken om gehangen. Het tweede parcours behaald hij een tweede prijs.

Redactie