Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend werd er weer op meerdere plekken gereden door leden van PSV Vollenhove.

Op vrijdagavond kwam Anouk Vermue aan de start in Steenwijkerwold in de klasse BB springen met haar paard G-Star. En deze combinatie is goed in vorm! Net als vorige week wisten ze deze klasse te winnen met maar liefst 77,5 punten voor de stijl.

Op zaterdag was het in Steenwijkerwold de beurt aan de pony’s. In de klasse BB-AB reed Nicky Hulleman in het eerste parcours tegen een balkje aan met haar pony Roetsenest Lou Lou, maar met 73 punten voor stijl wist ze deze ronde toch een 1e prijs in de wacht te slepen. Het tweede parcours was foutloos voor deze combinatie en met 77,5 stijlpunten mocht Nicky opnieuw de 1e prijs in ontvangst nemen.

Lot Heite startte met haar Emberley ook in Steenwijkerwold. In de klasse B-DE werd deze combinatie knap 2e met een mooie foutloze ronde!

In Sonnega werd er ook gesprongen tijdens het Pompoenenconcours. In de klasse B-ABC stuurde Rens Odink zijn Miss Lynn ASG zeer knap rond. Na een mooie 6e plek in het klassieke parcours en een mooie 4e plek in het progressieve parcours hebben ze zich geplaatst voor de finale.

Ook Genine van Dalen plaatste zich voor de finale met Eikenhorst’s Liza. Na een 7e prijs in het klassieke parcours (73 stijlpunten) en een 7e prijs in het progressieve parcours reed deze combinatie ook twee foutloze rondes tijdens de finale. Tijdens de prijsuitreiking van de finale mocht de combinatie zich als 2e opstellen.

Redactie