Uitslagen PSV Vollenhove

Ook afgelopen week werd er weer goed gepresteerd door leden van PSV Vollenhove. Op eigen terrein werd er dressuur gereden.

In de klasse B-CDE was er een 2e prijs voor Christa ter Meer met My Dream. Zij reden 190,5 punten bij elkaar.

In de klasse B-AB was in beide proeven de 1e prijs voor Tara van der Linde met Oldenzijlster Brendan. Met 190 en 192 reed ze twee keurige proeven. Ook in de klasse B-AB was er een 2e prijs voor Martine Bijma met Sientje met 183,5 punten. In de tweede proef in deze klasse ging de 2e prijs naar Ilse de Vries met Bobby. Ilse kreeg 184,5 punten voor haar proef.

In de klasse BB-AB was er een 2e prijs voor Lieke Stegeman met Binq van het Hoogbroek. Tijdens dit debuut reed ze 190,5 punten bij elkaar.
De klasse BB-CD werd twee keer gewonnen door de kersverse combinatie Ilona Altena met Miss Montana. Ze kreeg 194 en 196,5 punten voor haar proef.

In de klasse L1-ABC was er een 1e prijs voor Marlin van Dalen met haar pony Diva. Zij reed 188 punten bij elkaar.

Tara van der Linde kwam met Tessa aan de start in de klasse L1-DE. In de eerste proef werd deze combinatie 2e met 192,5 punten. De tweede proef wist ze te winnen met 194,5 punten.

Winstpunten tijdens deze wedstrijd waren er verder voor Noah Naberman, Sharon Bruintjes, Mirthe te Paske en Nicky Hulleman.

In Kampen en Balkbrug werd er deze week ook gesprongen. Genine van Dalen is met Eikenhorst Liza goed op dreef! In Balkbrug reed de combinatie twee foutloze rondjes en mocht een 6e prijs mee naar huis nemen. In Kampen kwam Genine ook aan de start en ook daar reed ze knap rond. Met 68 en 71 punten voor stijl mocht ze twee keer een 4e prijs in ontvangst nemen.

Redactie