Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend was er een dressuurwedstijd in onze eigen manege. Een thuiswedstrijd dus! Maar liefst 22 combinaties van PSV Vollenhove kwamen aan de start.

De spits werd afgebeten door de ruiters in de klasse M1. Een keurige prestatie was daar voor Daphne van der Linde (Sint Jansklooster) met Buitenstee’s Black Rebel. Zij mocht in de gecombineerde klasse M1/M2 een mooie 3e prijs mee naar huis nemen. Ze reed 194,5 punten bij elkaar. Ook in de andere proef werd een mooie winstpunt bij elkaar gereden.

Ook in de klasse L1/L2 werden er prijzen in de wacht gesleept door onze eigen leden. Nina Rook (Sint Jansklooster) werd 2e met Stapylsa in de klasse L2 categorie CDE. Ze kreeg 193 punten. Ook in de 2e proef werd een dikke winstpunt gereden.

In de klasse L1 werd Christa ter Meer (Sint Jansklooster) met Maloubet 2e met naar liefst 200 punten. Ook de tweede proef werd met een winstpunt afgesloten.

In de klasse B categorie CDE reed Ruth van der Linde (Blokzijl) met Miss Potter zich twee maal in de prijzen. Ze mocht zich in de eerste proef als 5e opstellen en in de tweede proef deed ze er nog een schepje bovenop en werd daar 1e. Ze kreeg respectievelijk 201,5 en 200 punten voor haar proeven.

Ook in de klasse B, maar dan in de categorie AB reed Nicky Hulleman (Blankenham) zich twee maal in de prijzen. Met haar pony Roetsenest Lou Lou mocht ze twee keer een 1e prijs mee naar huis nemen. Ze kreeg 198,5 en 191 punten voor haar proeven. In dezelfde klasse werd Rens Odink (Sint Jansklooster) in de eerste proef 4e met zijn pony Miss Lynn. Hij kreeg 190,5 punten. Ook in de tweede proef werd een winstpunt behaald. In de tweede proef was het podium geheel voor PSV Vollenhove. Naast de 1e prijs voor Nicky Hulleman, werd Dennis Bijma (Vollenhove) hier 2e met Sydney (185,5 punten) en werd Mithe te Paske (Sint Jansklooster) 3e. Mirthe rijdt op Contessa en kreeg 184,5 punten voor haar proef. Zowel Mirthe als Dennis wisten in de eerste proef ook een winstpunt bij elkaar te rijden.

De dag werd afgesloten met de klasse BB. In de categorie B werd bij beide proeven de 1e proef weggekaapt door Ilse de Vries (Ens) met haar Bobby. Ze kreeg 200,5 en 190,5 punten voor haar proeven. In de categorie CDE was de 1e prijs twee keer voor Tara van der Linde (Sint Jansklooster) met Tessa. Zij reed maar liefst 200 en 202,5 punten bij elkaar.

Winstpunten waren er verder voor Marlin van Dalen (Sint Jansklooster)(L1), Maria Bernhard (Luttelgeest)(B), Ilona Altena (Sint Jansklooster)(B), Genine van Dalen (Sint Jansklooster)(B), Lot Heite (Sint Jansklooster)(B), Annemarijn Kroek (Sint Jansklooster)(B), Bernieck Oldenijens (Sint Klooster)(B), Alienke Nijkamp (Sint Jansklooster)(B), Martine Bijma (Vollenhove)(B), Fleur van Dalen (Sint Jansklooster) (BB) en Noah Naberman (Sint Jansklooster)(BB).

Redactie