Uitslagen PSV Vollenhove

Wat een mooie eerste week van dit nieuwe jaar! Er werden op verschillende plekken wedstrijden verreden, waaronder de kringkampioenschappen dressuur.

Marlon Weijs beet deze week de spits af op 2 januari in Emmeloord met haar paard Wanell wist ze tot twee keer toe de klasse BB te winnen. Met maar liefst 210 en 196 punten. Een knappe prestatie voor deze jonge combinatie!

Een dag later werd er gereden in Marienheem bij de Sallandse Ruiterdagen. Dennis Bijma en Genine van Dalen kwamen daar aan de start. Dennis reed in de klasse L-AB naar een mooie 3e prijs met zijn pony Sydney.


Genine van Dalen kwam aan de start in de klasse B-DE. Zij werd tijdens het tweede progressieve parcours 8e met haar pony Eikenhorst’s Liza.

Afgelopen zaterdag werd er dressuur gereden in Kampen tijdens de kringkampioenschappen. In de klasse L1-C was er een mooie 2e dagprijs voor Marlin van Dalen met een gemiddelde van 63,17%. Een mooie afsluiter voor Marlin met haar pony Diva!

In de klasse L1-DE kwam Tara van der Linde aan de start met Tessa. Tara wist met Tessa de dagprijs in deze klasse te winnen met maar liefst 64,83%. Met deze prestatie mag zij zich tevens kringkampioen NWO-NOP van deze klasse noemen. En mag zij starten tijdens de Regiokampioenschappen in februari.

Tara had nog een troef bij zich. In de klasse B-AB kwam ze ook aan de start met Oldenzijlster Branden. En Tara was in vorm! Ook de klasse B-ABC wist ze te winnen met een percentage van 67.00%. In deze klasse mag Tara zich ook kringkampioen noemen en mag ze tevens starten tijdens de Regiokampioenschappen.

In Sneek werd vandaag gesprongen. Anouk Vermue wist met G-Star een mooie 2e prijs te bemachtigen in de klasse BB. Ze kreeg 72 punten voor stijl.

Dian van Diepen reed ook in Sneek. Met twee paarden kwam ze aan de start en met beide paarden wist ze een 3e prijs in de wacht te slepen. Met Cjina in de klasse B en met Eliantha in de klasse M.

Een goed begin van 2018!

Redactie