Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen weekend reden veel leden van PSV Vollenhove op verschillende plekken wedstrijden.

In IJsselmuiden werden de kringkampioenschappen springen verreden.

’s Morgens waren daar de paarden aan de beurt. In de klasse L werd er een 8e prijs gewonnen door Danielle Brinkman met Grandesse. Met deze prestatie is ze reserve deelnemer voor de Regiokampioenschappen in februari.

’s Middags was het de beurt aan de pony’s. In de klasse B-DE was Genine van Dalen opnieuw goed op dreef. Met een 4e prijs mag Genine met Eikenhorst’s Lisa ook starten op de Regiokampioenschappen.

In de klasse M/Z -CD was er een 1e prijs voor Julia Vermue met Bailey. Een mooie prestatie! Zij mag zich dan ook kringkampioen noemen in de klasse M-C.

In de klasse Z-C wist Ruth van der Linde beslag te leggen op de titel kringkampioen 2018. Ruth rijdt op Magnum.

Met een 4e plek in de klasse B-AB mag Mirthe te Paske met Melody in februari deelnemen aan de Regiokampioenschappen. Ook afgevaardigd zijn Ruth van der Linde met Miss Poter (M-DE) en Dennis Bijma met Sydney (L-AB).

Op Urk kwam Melanie van der Heide aan de start met E Oi Balance Fiorenzo. In de klasse B dressuur wist ze twee keer beslag te leggen op de 1e prijs. Ze reden 192 en 186 punten bij elkaar.

In Laren kwam Christa ter Meer aan de start met My Dream. Christa werd in de klasse B-DE een keer 1e met 201 punten en een keer 2e met 198 punten.

In Sonnega reed Jolijn Koch met Windhoek’s Antoinette ook naar een 1e prijs bij de bixie in de klasse AA dressuur.

Redactie