Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen week begonnen de wedstrijden al op woensdag. Er werd die dag gesprongen in Balkbrug.

Rens Odink kwam aan de start in de klasse B-AB. Samen met zijn pony Miss Lynn ASG sprong bij het eerste parcours mooi foutloos rond. Met 75 punten voor stijl mocht hij als 4e opstellen tijdens de prijsuitreiking.

Genine van Dalen kwam ook aan de start in Balkbrug. Met haar pony Eikenhorst’s Liza heeft ze een constante lijn te pakken in de klasse B-DE. Ook woensdag in Balkbrug ging het goed. Met twee foutloze parcoursen en een 2e prijs in het tweede parcours mocht ze vrijdag terugkomen om de finale te rijden.
Met een foutloos basisparcours mocht de combinatie van start voor de barrage. Met een snelle tijd mocht ze daarna de 2e prijs in ontvangst nemen.

Julia Vermue kwam ook aan de start in Balkbrug. In de klasse M-C wist ze samen met Bailey een mooie 4e prijs in de wacht te slepen.

Op zaterdag kwam Christa ter Meer aan de start tijdens de Regiokampioenschappen dressuur in Genemuiden. Christa kwam aan de start met My Dream in de klasse B-DE. In een grote groep deelnemers (32 starts) wist Christa op een mooie 12e plaats te eindigen. Door beide juryleden werd haar proef beoordeeld met 189 punten.

In onze eigen manege werd dressuur gereden.

In de klasse BB was er twee keer een 1e prijs voor Malon Weijs met haar paard Wanel. Ze reed 198,5 en 189,5 punten bij elkaar.

Whendy Weijs had haar debuut in de klasse B met Harley. En niet onverdienstelijk! Met 198 en 210,5 punten mocht ze respectievelijk een 3e en een 1e prijs in ontvangst nemen.

In de klasse L1 werd Dewie Bredewout twee keer 2e met haar paard Handsome Z. Ze reed 197,5 en 198 punten bij elkaar.

Mirthe Bron reed met Fardoe SHS in de klasse L2. Met 193,5 en 199,5 punten mocht ze twee keer een 1e prijs mee naar huis nemen.

In de gecombineerde klasse M1/M2 kwam Daphne van der Linde aan de start met Buitenstee’s Black Rebel. Zij reed naar een knappe 2e plek met 200,5 punten voor haar proef.

Winstpunten waren er voor Whendy Weijs met Colin, Gea Hylkema met Helidensie en Bianca Boekema met Esprit.

 

Redactie