Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen vrijdag en zaterdag werden de Regiokampioenschappen springen voor pony’s gehouden. Dit keer waren de kampioenschappen mooi in de buurt, namelijk in Genemuiden.

Op vrijdagavond kwam Julia Vermue aan de start in de klasse M-C. Met een 3e plek heeft Julia een startbewijs voor de Nederlandse Kampioenschappen in maart weten te bemachtigen.

Dennis Bijma kwam met Sydney aan de start in de klasse L-AB. Met een mooie 5e plek mag ook hij in maart naar de Nederlandse Kampioenschappen.

Genine van Dalen kwam aan de start met Eikenhorst’s Lisa in de klasse B-DE. In een hele grote groep deelnemers wist deze combinatie beslag te leggen op een keurige 8e plek. Een mooi verjaardagscadeau voor Genine!

In Wapenveld reed Annemijn Kroek met haar pony Vlinder een dressuurwedstrijd in de klasse B-DE. En met veel succes! De eerste proef werd gewonnen met 201,5 punten. Tijdens de tweede proef behaalde de combinatie 197 punten en eveneens een 1e prijs.

Dianne Romkes reed in Veeningen met haar paard Denver. In de klasse M1 werden 181 en 185 punten bij elkaar gereden. Deze punten waren goed voor een 3e en 4e prijs.

Redactie