Uitslagen PSV Vollenhove

Er werd gesprongen en dressuur gereden afgelopen weekend.

In Kampen kwam Ilse de Vries aan de start met haar pony Bobby in de B – BC. In een grote groep ruiters wist Ilse zich keurig staande te houden. Ze reed 190,5 en 189,5 punten bij elkaar. Daarmee mocht ze een 3e en een 4e prijs mee naar Ens nemen.

In Steenwijk en Koudum werd er gesprongen. Nicky Hulleman beet in Steenwijk de spits af in de klasse BB-ABC samen met haar pony Roetsenest Lou Lou. Met 77 punten voor stijl mocht ze een mooie 1e prijs in ontvangst nemen. Daarna reed de combinatie een mooie foutloze ronde in de klasse B-ABC. Dit was goed voor 74,5 punten voor stijl en een 2e prijs.

Marlin van Dalen had haar debuut in Steenwijk met haar nieuwe pony Hippy Chick. En niet onverdienstelijk! De klasse BB-DE wist ze twee keer te winnen! Met twee keurige foutloze rondjes en 73 en 73,5 punten voor stijl schept dat veel vertrouwen voor de toekomst!

Lot Heite kwam met Emberley aan de start in de klasse B-DE. Beide parcoursen sprong de combinatie foutloos rond. Twee keer een 5e prijs was daarmee het resultaat!

Julia Vermue kwam in Koudum aan de start in de gecombineerde klasse M/Z- CDE. Het tweede parcours verliep super. Julia wist de 1e prijs in de wacht te slepen.

 

Redactie