Uitslagen PSV Vollenhove

Vorige week startte Genine van Dalen in Genemuiden met haar pony Eikenhorst’s Liza. Na een foutloos eerste parcours en een tweede parcours met een 5e prijs mocht de combinatie ook van start gaan in de finale. Tijdens deze finale wist ze zowel het basisparcours als de finale foutloos af te leggen en daarmee een mooie 2e prijs in de wacht te slepen. Genine komt uit in de klasse B – DE.

Ook dit weekend reed Genine mee, dit keer in Kampen. Daar wist ze in de klasse B – DE twee keer een mooie 5e prijs in de wacht te slepen. Een mooie afsluiting in de klasse B, eind april wordt de overgang naar de klasse L gemaakt.

Marlin van Dalen kwam ook in Kampen aan de start met haar pony Hippy Chick. De nog jonge combinatie wist een 5e prijs in de wacht te slepen in de klasse B – DE. Een mooi debuut, de eerste winstpunten zijn binnen.

Rens Odink werd in Kampen 3e en 4e met zijn Miss Lynn ASG in de klasse B-AB.

Dian van Diepen kwam afgelopen woensdag aan de start in de klasse M springen tijdens Paard Balkbrug. Met Eliantha wist ze een 3e prijs in de wacht te slepen in het sterke deelnemersveld.

In Ruinerwold werd dressuur gereden door Tara van der Linde met haar pony Tessa. In de gecombineerde klasse L1/L2 – CD wist ze twee keer een 1e prijs te winnen met 195 en 197,5 punten voor haar proeven.

Redactie