Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen week stond voor veel ruiters van PSV Vollenhove de clubkampioenschappen op het programma. Maar Marijke Lok debuteerde eerst woensdag met haar paard Dolce Vita in de klasse B springen. In Dalerveen reed ze naar een knappe 1e plek met 71 punten voor stijl.

Voor de strijd op het clubtalent van het jaar werd woensdag een dressuurproef gereden en zaterdag werd er gesprongen. Bij de dressuur mocht Maud van Benthem de 1e prijs in ontvangst nemen. Lois van Beekhuizen werd hier 2e.
Bij het springen was er een 1e prijs voor Sanne Winter met Sunrise en een 2e prijs voor Simon Boekema met Zorro. Voor de titel clubtalent 2018 werden beide uitslagen bij elkaar opgeteld. De winnaar van deze titel werd hiermee Sanne Winter met Sunrise.

Bij de pony’s werd de dressuur verreden op vrijdagavond. Deze proef werd gejureerd door 2 juryleden. De winnaar van de dressuur mag zich tevens dressuurkampioen 2018 noemen. Voor dit jaar is dat Annemarijn Kroek met Vlinder. Een 2e prijs was er voor Marlin van Dalen met Hippy Chick. Derde bij de dressuur werd Tara van der Linde met Tessa. Een 4e prijs was er voor Christa ter Meer met haar pony My Dream. Vijfde werd Sharon Bruintjes met Hoeve Erica’s Roelof. Een 6e prijs was er voor Noah Naberman met Zara.
Bij het springen ging de strijd over 2 parcoursen. Deze strijd werd gewonnen door Genine van Dalen met Eikenhorst Liza. Zij heeft hiermee ook de titel springkampioen 2018 gewonnen. Een 2e prijs bij het springen was er voor Fleur van Dalen met Shelby. Derde werd Julia Vermue met Bailey. Lot Heite mocht een 4e prijs in ontvangst nemen. Rens Odink werd 5e.
De titel Algemeen kampioen pony’s is de winnaar met de minste plaatsingspunten over het springen en de dressuur. Dit jaar gaat deze titel naar Marlin van Dalen met Hippy Chick.

Ook bij de paarden was er een flinke strijd. Maar liefst 13 combinaties streden voor de titel Algemeen kampioen 2018. Bij de dressuur ging de titel naar Maaike van der Linde met Quinta Greenfield. Tweede werd hier Whendy Weijs met Harley. Een derde plek was er voor Saskia Douma met Careful. Dewie Bredewoud werd met Handsome 4e. Vijfde werd Dianne Romkes, terwijl Dian van Diepen de 6e prijs mee naar huis mocht nemen.
Bij het springen werd de strijd om de springtitel gewonnen door Saskia Douma. Een 2e plek was er voor Marijke Lok met Dolce Vita. Derde werd Danielle Brinkman met Grandesse. Een vierde prijs was er voor Marion van der Velde met Rochelle.
De titel Algemeen kampioen 2018 werd gewonnen door Saskia Douma met Careful.

Het was een weekend met fantastische sport, een sportieve strijd en veel gezelligheid. Op naar het buitenseizoen!

Redactie