Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen zaterdag werden er in onze eigen manege bixiewedstrijden verreden. Ook veel leden van PSV Vollenhove kwamen aan de start.

In de dressuur klasse A-AB werd Lois van Beekhuizen met haar pony Smokey 1e met 81 punten. Lois kwam ook in het springen klasse AA – AB aan de start. Ook hier wist ze beslag te leggen op een 1e plek met 35 punten.

In het springen klasse A – ABC was er een 1e prijs voor Sanne Winter met haar pony Sunrise. Zij kreeg 36 punten voor haar proef. Met de dressuur klasse B1 – CD werd ze knap 2e met 110 punten.

Ook mooie resultaten waren er voor Jolijn Koch met Windhoek Antoinette (76 punten in de klasse A-AB dressuur en 23 punten in de klasse A-AB springen) en Amber Ploer met Misty (108 punten klasse B1-CD dressuur).

Naast de bixiewedstrijden werd er eventing gereden in Staphorst. Genine van Dalen reed tijdens haar debuut in de klasse B met Eikenhorst’s Liza naar een knappe 8e plek.

Met haar paard Denver is Dianne Romkes goed op dreef zo vroeg in het eventingseizoen. In de klasse B reed ze in een zeer groot deelnemersveld (60 ruiters), naar een mooie 7e plek.

In Nieuwleusen werd gesprongen. Ilona Altena had hier haar debuut met haar nieuwe pony Marrit. In de klasse BB-C ging deze combinatie er direct met de winst vandoor!

Redactie