Uitslagen PSV Vollenhove

Het Hemelvaartsweekend staat voor veel leden van PSV Vollenhove vaak in het teken van meerdere wedstrijden die in de omgeving verreden worden.

Op donderdag werd er gesprongen in Wanneperveen. Op de mooie zandbodem was Julia Vermue goed in vorm. In de klasse M-CDE wist ze met haar pony Bailey beslag te leggen op de 1e en 2e prijs. Julia wist in het eerste parcours als enige foutloos rond te komen.

Op zaterdag waren de paarden aan de beurt in Wanneperveen. In de klasse BB was de 5e prijs een prooi voor Anouk Vermue met haar paard G-star.

Dianne Romkes kwam ook aan de start in Wanneperveen. In de klasse M wist ze beslag te leggen op de 2e plek. Een mooie prestatie in een sterk deelnemersveld. Dianne zadelde haar paard Denver.

 

Zaterdag werd er ook in Nieuwleusen gestart. Marlin van Dalen reed met haar Hippy Chick een keurig rondje in de klasse B-DE. Marlin mocht een 4e prijs in ontvangst nemen.

Tara van der Linde had met haar pony Tessa haar debuut in de klasse L2 – CDE (dressuur). Met 190,5 en 186,5 punten viel ze beide keren net buiten de prijzen, maar wist ze wel de extra prijs (een zak brok) in de wacht te slepen.

Fleur van Dalen reed met Shelby in de klasse B dressuur categorie ABC. Fleur mag 2 winstpunten bijschrijven.

Redactie