Uitslagen PSV Vollenhove

Tijdens het Pinksterweekend wordt elk jaar het grote concours in de Wijk gereden. Ook dit jaar reden meerdere leden van PSV Vollenhove mee.

Op vrijdag reed Maaike van der Linde met Quinta Greenfield in de klasse B dressuur mee bij de paarden. Met 192 en 210 punten reed ze zich twee keer in de prijzen. Ze mocht een 2e en een 1e prijs in ontvangst nemen. Maaike startte haar paard zaterdag in de klasse B dressuur in Hasselt. Daar werd ze twee keer 1e met 203,5 en 212 punten. Met dit resultaat en het goede resultaat van de wedstrijd eerder in april in Hasselt mocht ze ook de finale rijden.

In de Wijk reed ook Dianne Romkes met haar paard Denver. In de klasse M1 dressuur reed ze 193 en 184 punten bij elkaar en mocht ze voor de eerste proef een 1e prijs in ontvangst nemen.

Ook de ponyruiters reden in de Wijk. Rens Odink had zijn Miss Lynn ASG goed aan het springen. Hij sprong beide parcoursen foutloos en mocht voor zijn rit tijdens het tweede parcours een 3e prijs in ontvangst nemen.

Tara van der Linde had haar debuut met Oldenzijlster Brandon in de klasse L1 dressuur – ABC. En niet onverdienstelijk! Met 201 en 194 punten mocht ze twee keer het hoogste podium betreden.

Annemarijn Kroek was in beide disciplines goed op dreef met haar pony Vlinder. Voor de dressuur in de klasse L1 – DE kreeg ze 190 punten voor haar proef en mocht ze een 3e prijs in ontvangst nemen. Een foutloos parcours in de klasse B-DE was goed voor een 71,5 stijlpunten en een 10e prijs.

Redactie