Uitslagen PSV Vollenhove

Onder warme omstandigheden werd er afgelopen weekend op verschillende plekken gestart door leden van PSV Vollenhove. Harich was op zaterdag het decor van de Welsh Sportdag Noord. Meerdere leden kwamen aan de start.

Maria Bernhard sleepte de 2e prijs in de wacht met haar pony Meerkes Purioso in de klasse B springen categorie DE. Een knappe prestatie na een langere wedstrijdstop. Maria kreeg 73,5 punten voor stijl.

Dennis Bijma kwam aan de start met zijn Welsh pony Sydney in de klasse L springen categorie ABC. Het eerste parcours reed hij keurig foutloos rond en na een snelle barrage mocht hij de 2e prijs in ontvangst nemen.

Nicky Hulleman sprong met haar pony Roetsenest Lou Lou naar een knappe 3e prijs in de klasse B-ABC. Deze combinatie sprong keurig foutloos rond en kreeg 73 punten voor stijl.

Naast het springen werd er ook dressuur gereden door Tara van der Linde en Nicky Hulleman in de klasse L1-ABC. In de tweede proef was het podium compleet voor PSV Vollenhove. de 1e prijs was voor Tara met Oldenzijlsters Branden (204 punten) terwijl Nicky met Roetsenest Lou Lou de 2e prijs in ontvangst mocht nemen (195 punten). Ook in de eerste proef reden beide dames naar een winstpunt.


Met deze resultaten mocht Tara ook de extra prijs voor beste dressuurcombinatie kleine maat in ontvangst nemen, een mooie zadeldekje!

Tara van der Linde startte haar pony Tessa in de klasse L2 dressuur en mocht 2 winstpunten bijschrijven. Ook Martine Bijma mag een winstpunt bijschrijven met haar pony Sientje in de klasse B dressuur.

Julia Vermue reed met Bailey mee in de samengestelde wedstrijd in Oudkarspel. De dressuurproef werd beloont met 182,5 punten. Het springparcours reed de combinatie foutloos. Ook de cross reden ze foutloos rond (als enige combinatie). Een 1e prijs mocht daarna in ontvangst genomen worden.

Zus Anouk Vermue reed zaterdag met G-Star een dressuurwedstrijd in Emmeloord. In de klasse B dressuur werden 196 en 192,5 punten bij elkaar gereden en werd een 1e en een 3e prijs in de wacht gesleept!

Redactie