Uitslagen PSV Vollenhove

Anouk Vermue startte afgelopen vrijdag haar paard G-star in de klasse BB springen op CH Sneek. Dit leverde haar een mooie 2e prijs op.

Tara van der Linde kwam zaterdag aan de start op CH Sneek met Oldenzijlster Branden. In het tweede parcours in de klasse B-ABC wist ze een 2e prijs in de wacht te slepen. In de klasse L1/L2 AB werd Tara een keer 1e met 192 punten en een keer 2e met 186,5 punten.

Marlin van Dalen startte haar pony Hippy Chick op hetzelfde concours. In de klasse B-DE werd de combinatie twee keer 2e. Ook behaalde ze een 3e prijs in de klasse B-DE dressuur met 194 punten voor haar proef.

Jolijn Koch kwam met haar pony Windhoek Antoinette aan de start in Ruinerwold. In de klasse AA springen mocht ze een mooie 1e prijs mee naar huis nemen!

Nicky Hulleman kwam met Roetsenest Lou Lou aan de start in Hasselt. Hoewel de proeven niet werden beloond met een winstpunt, mocht ze wel twee keer de 1e prijs in ontvangst nemen.

Simon Boekema reed met Zorro ook in Hasselt. Simon kreeg voor beide proeven een winstpunt in de klasse B dressuur. Dat betekend dat Simon nu B mag springen!

Redactie