Uitslagen PSV Vollenhove

Een zeer succesvolle week hebben verschillende leden van PSV Vollenhove achter de rug.

Dian van Diepen reed in Ruinerwold met Haline naar een mooie 4e plek in het B springen bij de paarden.

Op woensdag werd er in Hulshorst en in Zwolle goed gepresteerd. Rens Odink kwam met Miss Lynn ASG aan de start in de klasse B-AB in Hulshorst. Rens mocht een mooie 1e prijs in ontvangst nemen.

Ilona Altena kwam aan de start in Zwolle met haar pony Marrit. In de klasse BB-ABC wist ze beslag te leggen op de 1e prijs.

Ook Marlin van Dalen, Maria Bernhard en Annemarijn Kroek kwamen in Zwolle aan de start. Alle drie rijden ze in dezelfde klasse, het B-DE springen. Dit leverde een mooi podium op met alleen maar leden van PSV Vollenhove. Maria Bernhard werd met jaar pony Puur 1e, Marlin van Dalen werd met Hippy Chick 2e en Annemarijn maakte het Vollenhoofse feestje compleet en werd met Vlinder DJ 3e.

Maaike van der Linde reed met haar paard Quinta Greenfield mee aan de van der Graaf van der Molen competitie, een competitie over 3 dressuurwedstrijden. In Nieuwleusen werd de laatste wedstrijd verreden. Maaike wist de eerste proef te winnen met maar liefst 227 punten, de tweede proef was goed voor een 2e prijs met 194 punten. Na 3 wedstrijden was Maaike in de klasse B ook de beste combinatie.

Jolijn Koch reed met haar pony Windhoek Antionette in de klasse AA naar een mooie 3e prijs in Koekange.

Annemarijn Kroek kwam zaterdag aan de start tijdens de dressuurwedstrijden in Frederiksoord. In de klasse L1-CDE wist ze beslag te leggen op de 1e prijs met 183 punten. Annemarijn rijdt op Vlinder DJ.

Aankomend weekend zal voor veel leden voornamelijk in het teken staan van de kringkampioenschappen. Deze worden dit jaar verreden in Baarlo, op een mooi terrein aan de Uiterdijkenweg. Tijdens de kringkampioenschappen zijn er naast de titels ook startplekken te bemachtigen voor de Regiokampioenschappen.

Redactie