Uitslagen PSV Vollenhove

Maar liefst VIER kampioenen en TWEE bixietalenten waren er gisteren na de kringkampioenschappen. Naast deze kampioenen en talenten leverde de kampioenschappen ook veel startplekken op voor de Regiokampioenschappen. Een zeer succesvol weekend dus!

Maaike van der Linde is met Quinta Greenfield al een aantal weken goed op dreef. Deze lijn hield ze vast en ze won met 192 en 219 puntende klasse B dressuur en mag zich KRINGKAMPIOEN noemen. Een 3e prijs was er in dezelfde klasse voor Whendy Weijs met Harley (183 en 192,5 punten). Malon Weijs reed Malon naar een 5e prijs (189 en 182,5) punten. Naast Whendy en Malon mag ook Pascalle Dam naar de Regiokampioenschappen. Laura Zieleman staat reserve.

Een 6e prijs was er voor Marijke Lok met Dolce Vita in het B springen bij de paarden. Zij verdient een afvaardiging naar de Regio evenals Astrid Tapken.

In het L springen was er een 4e prijs voor Dian van Diepen met Halina. Ook zij is afgevaardigd naar de Regio. Danielle Brinkman is reserve in deze klasse.

Bij de pony’s waren er drie leden die zich KRINGKAMPIOEN mogen noemen. Tara van der Linde met Oldenzijlster Branden in de klasse L1 – AB (dressuur), Simon Boekema met Painted Black in de klasse B-C springen en Marlin van Dalen met Hippy Chick in de klasse B-DE springen.

Marlin van Dalen wist 1e te worden in de klasse B-DE springen met Hippy Chick (73,3 stijlpunten). Maria Bernhard werd met Meerkes Purioso 3e in dezelfde klasse (67,5 stijlpunten). Beide amazones hebben zich geplaatst voor de Regio.

Simon Boekema werd met Painted Black 3e in de klasse B-ABC. Hij was wel de beste C pony en mag zich dus kringkampioen noemen. Simon mag ook naar de Regio.

De vierde kringkampioen van de dag werd Tara van der Linde met Oldenzijlster Branden. In de klasse L1-ABC wist ze beslag te leggen op de 2e prijs (201 en 192 punten). Deze prestatie was goed voor de titel kringkampioen. In deze klasse heeft ook Nicky Hulleman zich geplaatst voor de Regio.

Rens Odink won met zijn pony Miss Lynn ASG een 2e prijs in de klasse B-ABC springen. Rens mag ook naar de Regio.

Tevens hebben zich geplaatst Dennis Bijma (L -AB springen), Tara van der Linde (L2-DE dressuur) en Martine Bijma (B – AB dressuur). Reserve voor verschillende onderdelen zijn nog Marlin van Dalen, Annemarijn Kroek, Genine van Dalen, Julia Vermue, Fleur van Dalen, Ilona Altena en Ilse de Vries.

Ook heeft de rijvereniging er 2 BIXIETALENTEN bij. Yanique de Vries werd met Bobby 1e in het bixiespringen categorie AA. Jolijn Koch wist de A dressuur te winnen met Windhoek Antoinette. Beide ruiters mogen naar de Regio. Ook Sanne Winters mag door in de klasse dressuur B1.

Op zondag werd er ook in Baarlo gestart. Mirthe Bron wist met Fardou SHS het BB springen te winnen.

De Regiokampioenschappen zijn op 28 juli in Ootmarsum voor de pony’s. De paarden komen het weekend later aan de start op 3 en 4 augustus.

[Not a valid template]

 

Redactie