Uitslagen PSV Vollenhove

Afgelopen zaterdag werd de Grote Prijs van Staphorst verreden. Na het springen van 2 parcoursen konden ruiters zich plaatsen voor de finale. Meerdere ruiters van PSV Vollenhove lukte het om de finale te halen.

Julia Vermue reed vrijdagavond een mooie ronde in het 1e parcours in de klasse M-C. Met haar pony Bailey wist ze dit eerste parcours winnend af te sluiten.

Rens Odink reed op zaterdag in de klasse B-ABC twee mooie parcoursen. Hij mocht zich met zijn pony Miss Lynn ASG tijdens het eerste parcours als 3e opstellen. Hij werd 4e in het tweede parcours en wist zich te plaatsen voor de finale. Uiteindelijk mocht Rens zich na een knap rondje in de finale als 2e opstellen.

Mirthe te Paske zadelde zaterdag haar pony Contessa. Na een lange wedstrijdstop reed de combinatie zeer goed rond in de klasse B-ABC. Met 73,5 punten wist ze het eerste parcours te winnen. Het 2e parcours werd ze zeer knap 2e. Ook Mirthe mocht de finale rijden, maar wist zich daar net niet in de prijzen te rijden.

Marlin van Dalen reed met Hippy Chick een goed concours. In de klasse B-DE wist ze het klassieke parcours af te sluiten met een 6e prijs in een groot deelnemersveld. Het tweede parcours was goed voor een 3e prijs. Ook Marlin mocht finale rijden, na een foutloze ronde leverde de barrage helaas een balkje op. Uiteindelijk leverde dit resultaat een 4e plek op.

[Not a valid template]

Redactie