Uitslagen PSV Vollenhove

Tara van der Linde met Oldenzijlster Brendan (alias Trump) REGIOKAMPIOEN!!!

In de klasse L1-AB was de winst tijdens de regiokampioenschappen outdoor dit jaar voor Tara van der Linde met Trump. Met een goede proef die door beide jury’s goed werd beoordeeld (192 en 196,5) mocht ze het kampioenslint in ontvangst nemen.

In de klasse L2-DE kwam Tara van der Linde ook aan de start met haar pony Tessa. Ook deze proef zette ze goed neer en mocht met 194 en 195,5 punten een 2e prijs in ontvangst nemen. Tara heeft zich met beide pony’s gekwalificeerd voor de Hippiade (Nederlandse Kampioenschappen) in augustus.

Marlin van Dalen is met haar pony Hippy Chick de laatste tijd al goed op dreef in de klasse B-DE springen. Deze lijn zette de combinatie vandaag door en wist in een zeer groot deelnemersveld een mooie 5e plek te bemachtigen. Marlin kreeg 75,5 stijlpunten.

Bij de verenigingskampioenschappen wordt door 4 ruiters een parcours gesprongen en door 4 ruiters een dressuurproef gereden. PSV Vollenhove had maar liefst 2 teams aan de start tijdens de regiokampioenschappen. Team 1 (Rens Odink, Marlin van Dalen, Annemarijn Kroek, Maria Bernhard, Tara van der Linde en Nicky Hulleman) wisten dit zeer goed te doen en mochten tijdens de prijsuitreiking op plek 2 op het ereschavot plaatsnemen.

Ook de overige ruiters die mee mochten rijden zijn een goede ervaring rijker. Zo werd team 2 (Ilse de Vries, Noah Naberman, Ilona Altena, Dennis Bijma, Martine Bijma, Mirthe te Paske en Tara van der Linde (Tessa)) 5e. 
Rens Odink werd in de klasse B-AB springen 8e, Simon Boekema werd 13e in de klasse B-C springen. Dennis Bijma werd in de klasse L-AB springen 7e. Maria Bernhard werd 17e in de klasse B-DE springen, Ilse de Vries in de klasse B-AB dressuur 13e, Martine Bijma in dezelfde klasse 14e. Nicky Hulleman werd in de L1-AB 5e.

Naast de Regiokampioenschappen werden er ook op andere plekken wedstrijden verreden.

Pascalle Dam kwam met haar paard Aviola DP aan de start in de klasse B dressuur in Emmeloord. Pascalle reed 185 punten bij elkaar en mocht een 3e prijs mee naar huis nemen.

Julia Vermue kwam in Koudum aan de start met haar pony Bailey. In de klasse M-CDE springen mochten ze zich tijdens de prijsuitreiking in beide parcoursen als 1e opstellen.

Zus Anouk Vermue reed op zondag in Koudum. In de klasse BB-90 zadelde ze haar paard G-Star. Met 71 punten voor stijl mochten ze een 2e prijs in ontvangst nemen.

Marijke Lok kwam eerder deze week aan de start in Dalerveen. Haar paard Dolce Vita was goed op dreef. Samen mochten ze in de klasse B springen een 3e prijs in ontvangst nemen.

[Not a valid template]

Redactie