Uitslagen PSV Vollenhove

In Steenwijkerwold werden dressuurwedstrijden verreden. Jolijn Koch (Blankenham) en Martine Bijma (Vollenhove) waren goed op dreef met hun pony’s. Jolijn reed met Windhoek Antoinette naar twee keer een 1e plek in de klasse BB-ABC. Ze reed 188,5 en 187 punten bij elkaar.

Martine Bijma zadelde haar pony Sientje voor de klasse B-ABC dressuur. Beide proeven werden beloond met een een winstpunt (186 en 182,5 punten). De eerste proef was daarbij ook goed voor een 1e prijs. Martine heeft nu haar winstpunten vol in de klasse B en zal binnenkort haar debuut in de klasse L1 dressuur maken.

Esther Mondria (Sint Jansklooster) kwam aan de start in Pesse. Met haar paard Eveliene rijdt ze in de klasse M1 dressuur. Met 189,5 punten reed ze in een gecombineerde M1/M2 groep.

Op woensdagmiddag reed Nicky Hulleman (Blankenham) mee met dressuurwedstrijd in IJsselmuiden. Met Roetsenest Lou Lou kwam ze aan de start in de klasse L2 – ABC. Met maar liefst 202 en 205 punten voor haar proeven mocht ze twee keer een 1e prijs mee naar Blankenham nemen.

Op zaterdag werd er op verschillende plekken gesprongen. In Kampen kwamen Anouk Vermue (Marknesse), Ilse de Vries (Ens), Rens Odink (Sint Jansklooster) en Annemarijn Kroek (Sint Jansklooster) aan de start.

Anouk Vermue werd bij de paarden in de klasse BB-90 knap 1e. Ze kreeg 77,5 punten voor de stijl.

Ilse de Vries kwam met haar pony Bobby aan de start in de klasse B-ABC. Een mooie foutloze ronde en 75,5 punten voor de stijl was goed voor een 4e prijs.

Annemarijn Kroek reed met Vlinder in de klasse B-DE. In het eerste parcours wist ze met 68,5 stijlpunten beslag te leggen op de 3e prijs.

Ook Rens Odink mocht een 3e prijs in de ontvangst nemen. In de klasse L-ABC stuurde hij zijn pony Miss Lynn ASG mooi foutloos rond.

Simon Boekema (Zwolle) kwam met zijn Painted Black aan de start in Vinkega tijdens de Vinkega bokaal. In de klasse B-ABC wist Simon twee foutloze parcoursen te rijden met 77,5 en 75 punten voor de stijl mocht hij een 1e en een 2e prijs mee naar huis nemen. Deze resultaten waren ook goed om de Vinkegabokaal (een mooie wisselbeker) in de wacht te slepen in de klasse B springen.

[Not a valid template]

 

Redactie