Uitslagen PSV Vollenhove

Zaterdag werd er goed gereden in eigen huis tijdens de dressuurwedstrijd voor paarden. Veel amazones van PSV Vollenhove kwamen aan de start.

Ruth van der Linde reed met Haralsina twee keer naar een 1e plek in de klasse BB met 191 en 195,5 punten.

In de klasse B dressuur werd de 1e prijs in de wacht gesleept door Whendy Weijs met haar Harley. Ze reed 200,5 bij elkaar. Malon Weijs werd met Wanel in deze proef 2e met 195,5 punten.

Tijdens de tweede proef was het hele podium voor leden van PSV Vollenhove. 1e werd Laura Zieleman met Gaga (202 punten), 2e werd Malon Weijs met Wanel (198 punten) en derde werd Simone van der Linde met Golden Martino (196 punten).

In de gecombineerde M1/M2 klasse werd reed Esther Mondria zich tot twee maal toe in de prijzen. Met 185 en 189,5 punten in de klasse M1 werd ze 1e en 4e.

In Genemuiden kwam Dian van Diepen aan de start met haar beide paarden. In de klasse L wist ze zich ook met beide paarden op het podium te rijden. Met Eliantha werd de 1e prijs in de wacht gesleept, met Halina VD mocht ze de 3e prijs in ontvangst nemen.

In Hasselt werd dressuur gereden door ponyruiters. In de klasse BB-DE reed Ezra Hansman haar debuut met Kantje’s Indian. Met 201 en 197 punten wist ze tijdens de eerste proef beslag te leggen op de 1e prijs.

Ook Lieke Stegeman kwam in Hasselt aan de start. In de klasse B-ABC wist ze beide proeven te winnen. Met Bing van het Hooghoek reed ze 185 en 190 punten bij elkaar.

Vorige week kwam Mirthe te Paske aan de start in Kampen. Met haar pony Broekland’s Contessa reed ze in het tweede parcours naar een mooie 3e plek met 75 punten voor haar stijl.

Redactie