Uitslagen PSV Vollenhove

Een succesvol weekend was het voor verschillende leden van PSV Vollenhove.

Op Urk werd dressuur gereden. Chayenne Bovendeur (Sint Jansklooster) en Noah Naderman (Sint Jansklooster) reden in de klasse B-CDE. Chayenne kwam aan de start met haar pony Newgrange Buster. Met maar liefst 207 en 200,5 punten wist ze twee keer de 1e prijs in de wacht te slepen.

Noah Naberman startte voor het eerst haar pony Joep in de B dressuur. Zij mocht twee keer een 2e prijs mee naar huis nemen met voor beide proeven 195,5 punten.

Ook in de klasse B, maar dan bij de categorie AB kwam Lieke Stegeman (Rouveen) aan de start met haar pony Binq van het Hoogbroek. Zij wist de tweede proef te winnen met 187 punten.

In de klasse L1-AB hadden Ilse de Vries (Ens) en Martine Bijma (Vollenhove) beiden hun debuut in deze klasse. Ilse de Vries wist een proef te winnen met haar pony Bobby en ook Martine Bijma wist een proef te winnen met haar pony Sientje.

Dit weekend werd er ook gesprongen in Sonnega. In de klasse L-DE kwamen Maria Bernhard (Luttelgeest) en Marlin van Dalen (Sint Jansklooster) aan de start. Maria wist met haar pony Meerkens Purioso beslag te leggen op de 4e prijs in het klassieke parcours en de 8e prijs in het progressief parcours.

Marlin van Dalen startte haar pony Hippy Chick. Marlin mocht in het eerste parcours een 6e prijs in ontvangst nemen. Na het rijden van beide parcoursen mocht Marlin starten tijdens de finale. Daar mocht ze een mooie 2e prijs in ontvangst nemen. Een mooie prestatie in de sterk deelnemersveld!

[Not a valid template]

 

Redactie