Uitslagen PSV Vollenhove

Zaterdag kwamen veel ruiters aan de start op onze eigen dressuurwedstrijd in Vollenhove.

De dag startte met de klasse BB-DE. In de tweede proef was daar een 2e prijs voor Marjolein Bos (Sint Jansklooster) met haar pony Boyke. Tijdens dit mooie debuut reed ze 185,5 punten bij elkaar.

In de klasse B-DE reden veel ruiters van PSV Vollenhove mee. Bij de eerste proef was er een 2e prijs voor Marlin van Dalen (Sint Jansklooster) met Hippy Chick. Ze kreeg 203 punten voor haar proef. Luna Boes kwam met haar pony Larenso aan de start. Met 199,5 punten werd de combinatie 3e.

Ook tijdens de tweede proef in deze klasse waren er prijzen voor onze leden. Chayenne Bovendeur (Sint Jansklooster) reed met Newgrange Buster naar een 2e prijs met 200,5 punten. Marlin van Dalen reed zich opnieuw in de prijzen en werd 3e met 200 punten.

In de klasse B-ABC was er in de eerste proef een 2e prijs voor Lieke Stegeman (Rouveen) met haar pony Binq van het Hoogbroek. Ze reed 186,5 punten bij elkaar.

Ook in de gecombineerde klasse L1/L2 – AB waren twee eerste prijzen die in eigen huis bleven. In de eerste proef was er een 1e prijs voor Nicky Hulleman (Blankenham) met Roetsenest Lou Lou met 179,5 punten. De tweede proef was een prooi voor Martine Bijma (Vollenhove) met Sientje. Zij reed 177,5 punten bij elkaar.

Ilona Altena (Sint Jansklooster) sprong in Staphorst twee keer naar de prijzen. In de klasse BB-C wist ze met Marrit beslag te leggen op de 1e prijs. Daarna volgde een 2e prijs in de klasse B-C.

[Not a valid template]

Redactie